Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون الله یاری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یازدهمین نمایشگاه گردشگری برای نخستین بار به همراه نمایش صنایع دستی و با رویکردی نو در اجرا برگزار می‌شود، اظهار داشت: این نمایشگاه یکی از مهم‌ترین رویدادهای فرهنگی و اقتصادی در حوزه گردشگری است که با حضور فعالان بین المللی گردشگری از ایران و کشورهای خواهرخوانده نصف جهان، در شهر تاریخی اصفهان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این نمایشگاه تعاملی از مشارکت تمامی فعالان حوزه گردشگری کشور و استان اعم از دفاتر خدمات مسافرتی، راهنمایان گردشگری، جامعه هتلداران، مهمانپذیران، بوم گردی‌ها و هنرمندان و صنعت گران در حوزه صنایع دستی است در کنار دانشگاهیان و شخصیت‌های علمی و فرهنگی که در برگزاری این رویداد نقش داشته‌اند.

حضور ۴۰ سفیر خارجی در یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی

الله یاری با اشاره به حضور ۴۰ سفیر از کشورهای خارجی و برگزاری ۲۵ برنامه در چهار روز پایانی خردادماه در یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی بیان داشت: نشست تخصصی «راهکارهای ورود صنایع دستی به بازارهای جهانی» در روز ۲۹ خردادماه با سخنرانی خانم غادا هیجاوی رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری کارگاه توریسم سلامت، راه اندازی کسب و کار گردشگری و صنایع دستی، راه اندازی ورکشاپ های تخصصی رشته‌های وابسته به معماری در راستای جذب مخاطب از حوزه سرمایه گذاران بخش گردشگری، راه اندازی اولین خانه تخصصی صنایع دستی استان در مجموعه نمایشگاه تحت عنوان خانه صفوی اصفهان و راه اندازی ورکشاپ تخصصی صنایع دستی در ۱۰ رشته اولویت دار استان اصفهان با عنوان نمایشگاه زنده تولید صنایع دستی با حضور سه نسل فعال و شاغل به کار از برنامه‌های جانبی یازدهمین دوره نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی است.

رونمایی از ۱۶ فیلم تخصصی تولید صنایع دستی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان با اشاره به رونمایی از ۱۶ فیلم تخصصی تولید صنایع دستی تحت عنوان هنر دستان ۱،۲،۳،۴ تصریح کرد: از برنامه‌های جانبی این رویداد می‌توان به بررسی نقش برندینگ در توسعه صنایع دستی اشاره کرد که در این راستا کارگاه تخصصی تحت عنوان برندینگ در صنایع دستی و مراحل ثبت نشان با سخنرانی دکتر کوچکیان برگزار می‌شود.

وی افزود: در مراسمی از ۱۳ نفر از هنرمندان برتر استان و دارندگان نشان‌های بین المللی صنایع دستی و فعالان حوزه تدوین استاندارد با سخنرانی خانم غادا هیجاوی و دکتر محمودیان تجلیل خواهد شد.

نمایش آثار فاخر صنایع دستی در قالب غرفه اصفهان شهر جهانی صنایع دستی

الله یاری ابراز داشت: نمایش توانمندیهای ۲۵ شهر و روستای ملی و جهانی کشور به طور همزمان، ارائه توانمندی‌های خلاقانه فعالان حوزه زیورآلات سنتی استان اصفهان، نمایش آثار فاخر صنایع دستی در قالب غرفه اصفهان شهر جهانی صنایع دستی برای عموم بازدیدکنندگان در پاویون صنایع دستی از برنامه‌های یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری در اصفهان است.

کد خبر 4635144

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی اصفهان صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۹۸۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی،سیدجواد موسوی گفت : با توجه به اهمین نظارت بر خدماتِ تاسیسات گردشگری، وزارت‌خانه برای آموزش به نیرو‌های حوزه نظارت اهتمام جدی دارد و امروز این فرصت فراهم شده تا دانش کارشناسان حوزه نظارت افزایش پیدا کند.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با اشاره به شرایط تاسیسات گردشگری در استان خراسان رضوی افزود: این استان ۲۸۵۰ تاسیسات گردشگری فعال با بیش از ۲۲۰ هزار تخت رسمی برای خدمت به زائران و گردشگران دارد.

وی با بیان اشاره به پیشگامی مشهدی‌ها در ارائه خدمت به زائران و مسافران تصریح کرد: مشهدی‌ها بنیان‌گذاران برخی از انواع تاسیسات از جمله هتل‌آپارتمان و خانه مسافر بوده‌اند و ابتدا در مشهد شکل گرفته‌اند.

موسوی با اشاره به برگزاری این نشست و حضور کارشناسان نظارتی و ارزیابی در آغاز دهه کرامت اظهار کرد: برنامه‌ها و رویداد‌های این دهه از امروز آغاز می‌شود و خدمت به زائران و گردشگران این دهه به صورت شبانه‌روزی انجام خواهد شد.

 او افزود: هم‌چنین برنامه‌های بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان پارسی با برنامه‌های ویژه از ۲۵ اردیبهشت ماه آغاز و تا سوم خرداد ماه با عنوان دهه حماسه در مجموعه فرهنگی تاریخی فردوسی اجرا خواهد شد.

نخستین نشست کارشناسان نظارتی و ارزیابی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های کشور طی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در مشهد در حال برگزاری است.

دیگر خبرها

  • ۱۳ قطعه سفال‌ تاریخی در عملیات مرمت بانک ملی بازار اصفهان کشف شد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان به پروژه‌های گردشگری
  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • جشنواره «چومچه خاتون» در کوثر برگزار می‌شود
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود