Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان از برپایی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری در استان اصفهان خبر داد و گفت: این نمایشگاه یکی از بزرگترین رویدادهای گردشگری در کشور است که با استقبال خوب سفرای خارجی مواجه می‌شود.

فریدون اللهیاری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان پیرامون اهمیت نمایشگاه‌های گردشگری در توسعه این صنعت گفت: نمایشگاه‌ها فرصتی برای بازاریابی و عرضه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های استان است و امکان تبادل تجربیات فعالان عرصه گردشگری را فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع این فعالان با حضور در نمایشگاه‌ها علاوه بر بازاریابی و عرضه خدمات، می‌توانند از تجربیات دیگر فعالان این صنعت استفاده کنند و به این ترتیب نمایشگاه‌های گردشگری به یکی از مهمترین عوامل توسعه صنعت گردشگری تبدیل می‌شود.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان از برپایی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری در استان اصفهان خبر داد و افزود: امسال نیز مانند سال‌های پیش و برای یازدهمین بار نمایشگاه بین‌‌المللی گردشگری استان اصفهان فعالیت خود را آغاز کرده است و این بار نگاه ویژه‌ای در این حوزه دارد و با هدف تبدیل شدن به برند نمایشگاهی کشور پا به میدان گذاشته است.

 

اللهیاری از رویکرد بین‌المللی نمایشگاه گفت و ادامه داد: اگرچه برای بین‌المللی شدن بایستی اقدامات دیگری هم انجام بگیرد اما نمایشگاه گردشگری استان اصفهان، امسال با دعوت‌هایی که از خواهرخوانده‌های اصفهان، سفرای کشورهای دیگر و برخی از چهره‌های شناخته‌ شده صنعت گردشگری کشورهای مختلف انجام گرفته، سعی در توجه به رویکرد بین‌المللی خود دارد.

 

وی از برگزاری همزمان نمایشگاه صنایع دستی و نمایشگاه گردشگری خبر داد و تصریح کرد: یکی از مزایای استان اصفهان در حوزه گردشگری، صنایع دستی این استان است و امسال همزمان با نمایشگاه گردشگری،‌ نمایشگاه صنایع دستی نیز برگزار خواهد شد.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان پیرامون برنامه‌های جانبی این نمایشگاه بیان کرد: حدود ۳۰ برنامه جانبی برای این نمایشگاه در نظر گرفته شده که بخشی از آن نشست‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف مانند نشست تخصصی خواهرخوانده‌های اصفهان، نشست صنعت‌ هوایی و گردشگری، نشست گردشگری سلامت وغیره است و در کنار آن در نمایشگاه صنایع دستی ، رونمایی از آثار فاخر و اقداماتی که در حوزه صنایع دستی صورت گرفته را نیز در دستور کار خواهیم داشت.

 

اللهیاری درباره شرکت‌کننده‌های این نمایشگاه افزود: ما تقریبا از همه استان‌های کشور شرکت‌کننده داریم و از کشورهای خارجی نیز ۵ کشور از کشورهای خواهرخوانده اصفهان از جمله مالزی، روسیه، پاکستان، کویت و چین اعلام حضور کرده‌اند و  از سفرای کشورهای زیادی نیز دعوت شده که تاکنون حدود ۱۰ سفیر حضور خود را اعلام کرده‌اند. همچنین هیئت‌هایی بعضی کشورها از جمله ترکیه و مجارستان به اصفهان سفر خواهند کرد. البته حضور سفرا و کشورهای خارجی در این نمایشگاه بیشتر جنبه بازدیدی دارد و برای شرکت در نشست‌هاست.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، از روز ۲۸ خردادماه و به مدت ۴ روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان برگزار خواهد شد./

پایان پیام/123

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس نماز عید فطر عید فطر مسکن عید سعید فطر مقاومت مسجد روزنامه بازار مسکن گام دوم انقلاب میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری میراث سازمان میراث فرهنگی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۰۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی،سیدجواد موسوی گفت : با توجه به اهمین نظارت بر خدماتِ تاسیسات گردشگری، وزارت‌خانه برای آموزش به نیرو‌های حوزه نظارت اهتمام جدی دارد و امروز این فرصت فراهم شده تا دانش کارشناسان حوزه نظارت افزایش پیدا کند.

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با اشاره به شرایط تاسیسات گردشگری در استان خراسان رضوی افزود: این استان ۲۸۵۰ تاسیسات گردشگری فعال با بیش از ۲۲۰ هزار تخت رسمی برای خدمت به زائران و گردشگران دارد.

وی با بیان اشاره به پیشگامی مشهدی‌ها در ارائه خدمت به زائران و مسافران تصریح کرد: مشهدی‌ها بنیان‌گذاران برخی از انواع تاسیسات از جمله هتل‌آپارتمان و خانه مسافر بوده‌اند و ابتدا در مشهد شکل گرفته‌اند.

موسوی با اشاره به برگزاری این نشست و حضور کارشناسان نظارتی و ارزیابی در آغاز دهه کرامت اظهار کرد: برنامه‌ها و رویداد‌های این دهه از امروز آغاز می‌شود و خدمت به زائران و گردشگران این دهه به صورت شبانه‌روزی انجام خواهد شد.

 او افزود: هم‌چنین برنامه‌های بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان پارسی با برنامه‌های ویژه از ۲۵ اردیبهشت ماه آغاز و تا سوم خرداد ماه با عنوان دهه حماسه در مجموعه فرهنگی تاریخی فردوسی اجرا خواهد شد.

نخستین نشست کارشناسان نظارتی و ارزیابی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان‌های کشور طی روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در مشهد در حال برگزاری است.

دیگر خبرها

  • ۱۳ قطعه سفال‌ تاریخی در عملیات مرمت بانک ملی بازار اصفهان کشف شد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان به پروژه‌های گردشگری
  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • جشنواره «چومچه خاتون» در کوثر برگزار می‌شود
  • جشنواره چومچه خاتون در شهرستان کوثر برگزار می‌شود